Certificarea CMI

Despre Chartered Management Institute (CMI)

Acum 60 de ani Chartered Management Institute (CMI), denumit atunci British Institute of Management, a pus bazele primei diplome pentru studiile in management din Marea Britanie. CMI a fost in mod constant in fruntea tuturor aspectelor legate de formare in domeniul managementului.

Astazi CMI este singurul organism profesional din Marea Britanie autorizat cu carta regala si recunoscut international, dedicat promovarii celor mai inalte standarde de excelenta in management si leadership prin livrarea de calificari profesionale si atribuirea statutului aferent calificarii respective.

CMI este o organizatie care accepta incrierea ca si membru, cuprinzand o retea de peste 90.000 de membri profesionisti, fiind singurul organism profesional certificat din Marea Britanie, care acorda statutul de Chartered Manager – Chartered fiind statutul acordat prin royal charter (carta regala).

Managerii care studiaza pentru calificarile CMI devin automat membri CMI avand acces direct la resursele CMI, care includ:

  • Suport pentru obtinerea statutului de Chartered Manager

    h

  • Programul de mentorat “Achieve” al CMI – sprijinirea managerilor care cauta consiliere in viitor si ajutor pentru dezvoltarea profesionala, prin asocierea lor cu lideri sau manageri mai experimentati
  • Pathways – o serie de materiale suport pentru studiu
  • Acces la ManagementDirect – portal online al CMI, cu resurse diverse de invatare pentru a se potrivi diferitelor stiluri de invatare: inregistrari video, e-books, articole etc.
  • Accesul la o biblioteca virtuala, continand carti de top in domeniul managementului si reviste, publicatii
  • Abonament la revista CMI Professional Manager
  • Acces la o retea sociala profesionala, cu invitatii la evenimente, cum ar fi conferinte, evenimente de networking etc.

CMI in Bucuresti

Calificarile CMI sunt acum disponibile in Bucuresti, gratie initiativei Integrate Investment in parteneriat cu Management Focus Ltd din Marea Britanie. Organizam cursuri si evaluari CMI pentru a oferi sansa profesionistilor junior si seniori in management de a deveni Chartered Manageri si de a-si creste atat valoarea precum si posibilitatile de angajare, prin demonstrarea in practica a competentelor manageriale si prin acumularea abilitatilor manageriale.

Despre cursurile CMI

Management Focus este centru autorizat pentru organizarea cursurilor aferente calificarilor si evaluarea CMI, prin urmare cursurile organizate la Bucuresti vor fi sustinute in limba engleza de catre trainerii acreditati CMI din Marea Britanie, care sunt si consultanti in management si au un portofoliu bogat de cursuri la cele mai inalte standarde.

Afla mai multe despre calificarile CMI –>

Suna Mesaj