Fiecare nivel al calificarilor CMI are 5 module si fiecare nivel ofera optiunea de a alege dintre 3 tipuri de certificare, in functie de numarul de ore alocat studiului Award (A), Certificate (C) si Diploma (D)/Extended Diploma (XD). Livram cursuri in vederea obtinerii calificarilor CMI, incepand cu Nivelul 5:

> Nivelurile 5, 6, 7 si 8 in Management si Leadership (A, C, D, XD)

> Nivelurile 5 si 7 in Management Coaching si Mentoring (A, C, D)

Nivelul 5 (echivalent cu o diploma universitara) este adecvat pentru junior-middle management deoarece se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de management de baza, cum ar fi managementul resurselor, recrutarea si gestionarea informatiilor. Nivelurile 6 & 7 sunt destinate directorilor si senior managementului care au responsabilitatea de a transpune strategia unei organizatii  in performanta eficace.  CMI este singura organizatie care ofera nivelul 8 (echivalent cu un doctorat), care este potrivit pentru senior manageri de nivel C (CEO, CFO, etc).

Calificarile CMI se concentreze pe dezvoltarea abilitatilor de management si de leadership. Cursul este livrat in limba engleza de catre traineri din Marea Britanie si se bazeaza pe workshopuri care acopera urmatoarele teme (nivelul 5):

> Personal development as a manager and leader                        > Performance management                    > Managing change process

> Leadership practice                                                                         > Financial control                                     > Meeting stakeholder and quality needs

> Information-based decision-making                                             > Resource management                          > Conducting a management project

 

Metode de livrare a cursului

Calificarile CMI se concentreze pe dezvoltarea abilitatilor de management si de leadership, prin punerea in evidenta a practicii fata de teorie. Acest lucru se face folosind metode de livrare cum ar fi workshopuri, studii de caz, care implica lucru individual si lucrul in echipa.

Traineri

Livrarea calificarilor CMI se realizeaza de catre expertii Management Focus Ltd din UK, acestia fiind traineri acreditati CMI cu o experienta vasta in management si training CMI.

Evaluare

Evaluarea nu se bazeaza pe examene formale ci pe sarcini care includ rapoarte scrise, planuri de afaceri , planuri de management al schimbarii, prezentari, grupuri de lucru, proiecte si un plan de dezvoltare personala. Evaluarile sunt concepute astfel incat participantii sa dezvolte si sa demonstreze competente in luarea deciziilor obiective, bazate pe argumente si date, competente necesare managerilor si liderilor de top.

Suna Mesaj