Centrul de examinare CIPS Universitatea Nationala de Aparare Carol I (UNAP), fondat in 2012 de catre UNAP, Integrate Investment si Charles Kendall Group, este gazda derularii examenelor CIPS incepand cu Nivelul 2 si terminand cu Nivelul 6. Daca esti un student self-study poti alege sa sustii examenele in cadrul centrului nostru, pana acum peste 100 de studenti alegandu-ne deja.

Examenele au loc in cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I, Soseaua Panduri nr. 68-72 intr-o zona centrala si usor accesibila cu mijoloacele de transport in comun (statia de metrou Eroilor).

Pana in mai 2019, examenele au fost in scris, pe suport hartie (paper based) si au avut loc in trei sesiuni – mai, iulie si noiembrie – in fiecare an. Rezultatele sesiunii de examinare mai 2019 vor fi disponibile in 5 august 2019.

Asigurati-va ca ati parcurs regulile CIPS privind examinarea si ca aveti asupra voastra in ziua examinarii actul de identitate, pix sau stilou.

Studentii care necesita conditii speciale privind atat accesul in cladire cat si asistenta in timpul sustinerii examenului (citit, scris si/sau transcris) sunt invitati sa ne contacteze pentru a putea veni in intampinarea nevoilor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de modalitatea de derulare a examenelor CIPS (paper based) accesati acest link.

Nu uita ca incepand cu 2019 modalitatea de examinare s-a modificat. Fii la curent cu noutatile CIPS.

Suna Mesaj