Violeta Simionescu

Violeta are o experienta profesionala de peste 20 de ani si peste 15 ani in training in domeniul achizitiilor, managementului proceselor si a proiectelor atat la nivel national cat si international. Din 2007 Violeta este lector in cadrului programului de masterat cu specializarea “Managementul proiectelor si al programelor” al Universitatii din Viena si incepand cu 2012, devine tutor in cadrul centrelor de studii Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) din Bucuresti: Universitatea Nationale de Aparare “Carol I” si Integrate Investment, precum si Conferentiar in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

 

Victor Voicu

Din 2012 devine tutor CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”. Victor este trainer si expert in achizitii cu experienta de peste 15 ani, instruind angajati din cadrul mai multor organizatii de stat si private. In 2003 isi incepe colaborarea cu Banca Mondiala in calitate de expert in achizitii fiind implicat in proiecte precum “Elaborarea de proceduri de selectie pentru Agentia Globala de Administrare a Granturilor”,  elaborarea unui „Manual de Administrare a Contractelor” pentru proiectele finantate de Banca Mondiala in Vietnam, Uzbekistan si Kazakhstan.

 

 Anca Florea

Anca are o experienta de peste 13 ani in achizitii si logistica, pe pozitii de expert achizitii, manager departament logistica, achizitii si contractare in industrii precum Telecom, IT, Consultanta. In plus, Anca a fost implicata in proiecte precum modernizarea lantului de aprovizionare,  dezvoltarea unui nou departament de infrastructura logistica, dezvoltarea proceselor si procedurilor privind sfera achiztitiilor si a logisticii etc., in organizatii multinationale. Anca Florea detine CIPS Diploma in procurement in supply iar din 2015 este tutor CIPS in cadrul centrelor de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Integrate Investment.

                  

Mihaela Ilina

Mihaela are o experienta de peste 15 ani in achizitii de produse, servicii si lucrari cu utilizarea atat a legislatiei nationale cat si a ghidurilor de achiziţie ale Băncii Mondiale sau al Băncii Europene de Investiţii. Mihaela detine CIPS Diploma in procurement in supply  iar din 2015 este tutor CIPS in cadrul centrelor de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Integrate Investment.

Suna Mesaj