Serviciile noastre EXPERT pentru achiziții publice

Consultanță în domeniul achizițiilor publice

Oferim consultanță și servicii expert organizațiilor implicate în achiziții publice, indiferent dacă acestea sunt autorități contractante, entități contractante sau ofertanți.   

Suntem implicați in sprijinirea organizațiilor către un proces de achiziții publice eficient și profesional.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/public-procurement.jpg

Serviciile noastre acoperă un spectru larg de activități.

Servicii auxiliare achiziției
Asistență și suport operațional pentru desfășurarea activităților de achiziții publice în conformitate cu normele și reglementările privind achizițiile publice.
Servicii de achiziții pentru ofertanți
Asistență și consultanță pentru organizațiile private cu privire la strategiile de licitație pentru participarea la exercițiile de achiziții publice și pentru prezentarea eficientă a ofertelor acestora, inclusiv sprijin pe durata elaborării ofertei și a evaluării acesteia.
Evaluarea și consolidarea capacității
Asistență pentru organizațiile publice și private pentru evaluarea și sporirea capacității umane și profesionalizarea în mod sustenabil a funcției de achiziții.
Dezvoltarea strategiei de achiziții
Consiliere pentru organizații publice și private cu privire la abordările strategice în ce privește achizițiile publice.
Reforma achizițiilor publice
Asistență pentru organizațiile publice pentru reforma achizițiilor, inclusiv reforma cadrelor juridice și instituționale, sistemul de achiziții, structura și evaluarea procesului și reproiectarea acestuia.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Contactați-ne și lăsați experții noștri să vă ghideze pentru a depăși orice posibilă provocare care poate apărea în timpul procesului de achiziții publice!