Serviciile noastre EXPERT pentru consultanță în achiziții

Consultanță în achiziții

Valoarea  adăugată generată de ININ prin serviciile oferite a sprijinit clienții pentru îmbunătățirea proceselor și  practicilor, conducând  la atribuirea cu succes a   contractelor strategice, identificarea și conversia oportunităților în economii, gestionarea strategică îmbunătățită a furnizorilor și obținerea credibilității în achiziții.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/procurement-consultancy.jpg

Ne concentrăm serviciile pe trei aspecte principale:

Planificarea întregului proces de achiziție
Creăm cadrul adecvat, utilizând limite și structuri clare. Definim indicatorii de performanță, oferim suport pentru implementarea acestora și creăm fluxul de activități care să vă ghideze pe parcursul întregului proces.
Dezvoltarea de instrumente și metodologii suport
Având proceduri și linii directoare clare ale procesului de achiziție, documente standard de atribuire, liste de verificare cuprinzătoare și template-uri de evaluare, vă permite să vă bazați pe documente suport pentru toate aspectele achizițiilor.
Oamenii
Consultanții noștri vor ajuta organizațiile să definească roluri și responsabilități clare pentru echipele de achiziții, încurajând munca în echipă și comunicarea deschisă. Sesiunile de instruire îi vor motiva pe clienții noștri să își perfecționeze abilitățile cu privire la orice subiect din domeniul achizițiilor.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Contactați-ne și lăsați experții noștri să vă ajute să depășiți toate provocările procesului de achiziții!