Soluții de instruire personalizate pentru organizația dumneavoastră.

Instruire

Ne ajutăm clienții să depășească provocările în domeniul achizițiilor și să-și satisfacă nevoile de instruire, oferind o gamă cuprinzătoare de soluții de instruire personalizată și cursuri în domeniul achizițiilor.

ININ încurajează în mod activ schimbul de cunoștințe și dezvoltarea continuă, oferind o serie de cursuri de instruire care acoperă concepte tranzacționale, tactice sau strategice în achiziții.

Colaborăm cu clienții noștri pentru a personaliza sau a concepe un program de instruire corelat cu obiectivele profesionale și de formare ale organizațiilor lor.

ININ valorifică experiența și cunoștințele profesioniștilor săi în domeniul achizițiilor, care sunt persoane calificate și experți în instruirea adulților, transferul de cunoștințe, standarde și cele mai bune practici în achiziții. Formatorii noștri au încredere și experiență dobândită în calitate de seniori în sectorul public cât și privat, atât la nivel executiv cât și nivel operațional și oferă clienților avantajul învățării practice bazate pe experiența lor profesională.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/training.jpg
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/training-public-procurement-1.jpg

Instruire în achiziții publice

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/training-procurement.jpg

Instruire în achiziții