Instruire în domeniul achizițiilor

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții practice pentru a îmbunătăți abilitățile de achiziții sau pentru a îmbunătăți performanța echipei dvs. de achiziții, cursurile noastre vă pot satisface nevoile de instruire în domeniul achizițiilor.

Valoarea adăugată a sesiunilor noastre de instruire este generată de abilitatea de a sintetiza și de a dezvolta argumente, pe baza conexiunii dintre idei-concepte-fapte, cu utilizarea cunoștințelor acumulate.

Pentru a obține o înțelegere detaliată a nevoilor dvs. specifice de instruire, putem aplica instrumente de evaluare a nevoilor de instruire. Rezultatele vor fi utilizate pentru a realiza și implementa programe de instruire personalizată, pentru a răspunde nevoilor și cerințelor organizației dvs.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/training-procurement.jpg

Teme

Cursurile de instruire pot fi adaptate și personalizate pe baza cursurilor noastre deschise standard sau putem dezvolta un curs complet personalizat pe baza cerințelor specifice pentru a satisface obiectivele profesionale și de învățare ale clienților noștri, acoperind subiecte precum:
Negociere, proces, putere și tehnici
Achiziții sustenabile
Managementul contractelor
Managementul relației cu furnizorii
Aspecte juridice in achizițiile internaționale
Managementul proiectelor și a schimbării
Obținerea unui avantaj competitiv prin lanțul de aprovizionare
Managementul categoriei
Negociere avansată
Managementul riscului contractual
Managementul eticii in procesul de achiziții
Managementul riscului lanțului de aprovizionare
Managementul operațiunilor
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image