De ce o cariera în achiziții

INDUSTRIA 4.0 presupune ca profesioniștii în achiziții sa devină agili și creativi, axați pe soluții și echipați cu abilități care le permit să influențeze și să elaboreze politici.

Organizațiile din întreaga lume recunosc din ce în ce mai mult nevoia de profesioniști calificați și capabili în domeniul achizițiilor, pentru a genera beneficii tangibile organizației in vederea obținerii unui avantaj competitiv.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Profesia în domeniul achizițiilor are multe de oferit.

Beneficii financiare competitive
Un loc de munca în achiziții este unul foarte prospectiv din perspectiva beneficiilor financiare. De la începuturi umile și cu calificările potrivite, profesioniștii în achiziții pot avansa pe scara succesului pentru a obține beneficii consistente.
Dezvoltarea carierei
Profesioniștii în achiziții pot ajunge în poziții de top. Achizițiile reprezintă un sector în care ușile există pentru a fi deschise, iar performanța, mai mult decât nivelul de senioritate, ghidează progresul carierei. Există întotdeauna posibilitatea de a progresa.
Libertatea de mișcare și flexibilitatea locului de muncă
Funcția de achiziții atinge multe domenii ale unei afaceri. Aspectele financiare, negocierea eficace, influențarea oamenilor și colaborarea strânsă cu diferite părți interesate, sunt esențiale în achiziții și sunt ușor de transferat în competențe care sunt căutate în alte funcții ale afacerii. Deschide o nouă perspectivă profesională.
Oportunități de a călători și de a lucra în străinătate
Locurile de muncă în domeniul achizițiilor oferă oportunități de a călători și de a lucra în străinătate, facilitând o înțelegere completă a modului în care funcționează organizațiile globale și obținerea de informații despre achiziții din întreaga lume.
Varietate de proiecte
Diversitate în activitățile de zi cu zi. Unele ar putea necesita concentrarea asupra aspectelor de analiză și obținerea de reduceri de costuri, în timp ce altele ar putea implica o abordare mai practică.
Achizițiile reprezintă provocări
Achizițiile se concentrează în mod predominant către exteriorul organizației. Profesioniștii în achiziții sunt cunoscuți pentru calitățile lor vizionare și orientate spre obiectiv. Ei văd cu mult dincolo de ceea ce se află în fața lor și privesc întotdeauna înainte, utilizând analize strategice pentru a minimiza riscul și a maximiza beneficiile.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2019/12/benefits-individuals-640x640.png
BENEFICIILE

Calificărilor CIPS

  • Vă oferă, ca profesionist, competențele necesare ca răspuns la mediul de achiziții de astăzi plin de provocări, permițând performanțe mai bune
  • Dezvoltare profesională excepțională;
  • Recunoașterea internațională a calificărilor;
  • Mobilitate și flexibilitate sporite;
  • Recunoașterea valorii adăugate dobândite și îmbunătățirea oportunităților pentru a progresa în carieră; 
  • Rețea și schimb de experiență în comunitatea largă a profesioniștilor.