Niveluri

Oferim toate cele 5 niveluri de calificare, fiecare constând din module care abordează teme specifice în materie de achiziții.

La finalizarea cu succes a unui nivel, studenții vor primi un certificat sau o diplomă recunoscută la nivel internațional, care va reprezenta biletul la cursa pentru avansarea in carieră.

Finalizarea oricărui nivel al programului CIPS reprezintă literalmente o calificare remarcabila.

ININ oferă  Programe de învățare asistată  pentru întreg portofoliul de calificări, astfel încât puteți găsi programul potrivit pentru dumneavoastră. Cursurile de învățare asistată pot fi organizate sub forma unui curs deschis la sediul nostru din București sau la sediul dumneavoastră și personalizat nevoilor organizației dvs.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Transfer din programa 2013 in programa din 2018

Toți studenții CIPS care au promovat examenele (sau au primit scutiri de la examene) pe baza programei din 2013, vor primi credite pentru module în cadrul programei actualizate 2018, așa cum este indicat în tabelele următoare. Acest aspect garantează că studenții nu sunt dezavantajați de oricare modificare a programei. 

Resursele de învățare pentru programa 2018 sunt disponibile din februarie 2019. Examenele pe computer CBE (computer-based exam) pentru programa actualizată CIPS sunt singurele disponibile în toate centrele de examen aprobate CIPS începând din iulie 2019.

Ultima oportunitate de examinare bazată pe programa CIPS 2013 a fost disponibilă în centrele de examen aprobate de CIPS în mai 2019.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/05/Level-2-1-640x740.jpg
CIPS

Nivelul 2

Certificat în achiziții și operațiuni de aprovizionare.

Destinat persoanelor noi în lumea achizițiilor; acoperă principiile de bază ale achizițiilor și aprovizionării și permite identificarea proceselor cheie in domeniul achizițiilor.

Ideal pentru cei care aspiră către o carieră în achiziții fără cunoștințe prealabile despre profesie, precum și pentru manageri și lideri sau antreprenori care trebuie să înțeleagă cum ar trebui să funcționeze achizițiile și impactul general al acestora asupra succesului afacerii.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/05/Level-3-640x740.jpg
CIPS

Nivelul 3

Certificat avansat în achiziții și operațiuni de aprovizionare.

Conceput pentru cei cu roluri operaționale în funcția de achiziții și aprovizionare care au nevoie de capacitate pentru a îndeplini sarcini de achiziții și aprovizionare. Vizează dezvoltarea și perfecționarea cunoștințelor privind procesele de achiziții pentru a înțelege managementul cererii, gestionarea aspectelor de logistică a aprovizionării și implementarea de noi contracte.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/05/Level-4-640x740.jpg
CIPS

Nivelul 4

Diplomă în achiziții și aprovizionare.

Diploma parcurge tot spectrul de roluri în achiziții (manageri de contracte, manageri de categorie etc.) într-o călătorie care are la bază ciclul procesului de achiziții, oferind cea mai comună cale către profesia de achizitor.

Combinat cu experiență într-un rol de achiziții, vă va oferi mult mai multe oportunități în carieră.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/05/Level-5-640x740.jpg
CIPS

Nivelul 5

Diplomă avansată în achiziții și aprovizionare.

Ideal pentru cei care își doresc un rol strategic de management sau de conducere în achiziții. Permite membrilor mai experimentați ai profesiei să  alinieze corect obiectivele și strategiile departamentului de achiziții cu obiectivele la nivel de organizație.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/05/Level-6-640x740.jpg
CIPS

Nivelul 6

Diplomă avansată în achiziții și aprovizionare.

Esențial pentru cei care aspiră către MCIPS și vizează dezvoltarea de competențe strategice în achiziții.

Conferă managerilor capacitatea de a formula direcția strategică și consiliere în cadrul unei organizații și influențează consiliul de administrație să adopte cele mai bune strategii de achiziții.