De ce ININ

Suntem un furnizor de cunoștințe în domeniul achizițiilor și managementul lanțului de aprovizionare.

Promovăm cele mai bune practici de achiziții în România și regiunea CEE.

Căutăm să înțelegem nevoile și prioritățile organizațiilor și ale indivizilor în contextul INDUSTRIEI 4.0 și să împărtășim în mod proactiv idei și noutati.

Respectăm oamenii care doresc să progreseze și care iau măsuri pentru a se dezvolta pe ei înșiși și / sau organizațiile lor.

Ne angajăm să oferim cele mai recente cunoștințe pentru a sprijini dezvoltarea profesională în domeniul achizițiilor și pentru a spori performanța afacerii.

Succesul nostru este direct legat de calitatea serviciilor pe care le oferim.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/04/CIPS-Study-and-Examination-Center.jpg

Centrul de studiu și examinare CIPS

Cooperăm cu CIPS în calitate de partener educațional, oferind calificări CIPS pentru indivizi.
ININ este singurul Centru de Studiu Autorizat CIPS din România și regiunea CEE. ININ este Centru de Examinare Autorizat CIPS.
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/04/Excellent-support.jpg

Suport excelent

Ne-am construit o reputație solidă pentru calitatea livrării și abordarea extrem de receptivă prin echipa noastră de profesioniști cu experiență și cunoștințe. Lucrăm cu studenții pe parcursul întregului ciclu de învățare CIPS, sprijinindu-i cu tot ce au nevoie pentru a finaliza cursurile și pentru a promova examenele.
Oferim acces la o colecție de resurse, inclusiv suport specific pentru învățare, materiale CIPS și cărți pentru toate nivelurile de studiu. Facilitățile noastre de studiu și examinare sunt în conformitate cu standardele CIPS.
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/04/CIPS-for-business-available-in-Romania-and-CEE-Region.jpg

CIPS pentru afaceri disponibile în România și Regiunea CEE

ININ are acces la consultanți capabili, dispuși să sprijine organizațiile pe calea către excelența în achiziții (de la implementarea unei funcții de achiziții robuste până la obținerea de valoarea adăugată).
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/04/Highly-qualified-tutors-and-CIPS-assessors.jpg

Tutori înalt calificați și evaluatori CIPS

Evaluatorii și tutorii noștri CIPS sunt lideri de disciplină oferind cursuri de cea mai înaltă calitate, fiind recunoscuți ca “top performeri” de către studenții și clienții noștri.
Evaluatorii și tutorii noștri CIPS combină cunoștințele academice cu un nivel înalt de competențe și expertiză în domeniul achizițiilor și lanțului de aprovizionare.
Tutorii noștri împărtășesc cele mai bune practici pentru beneficiul studenților, asigurându-se că aceștia primesc cea mai bună învățare asistată posibilă.
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2019/11/Levels.png
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2019/11/cips-for-individuals.jpg

Calificări profesionale CIPS disponibile pentru România și Europa de Est

Toate calificările CIPS sunt disponibile în România pentru profesioniștii în achiziții care vor să evolueze în carieră pentru perspective interne sau internaționale.
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2017/04/blog-post-10-1280x854.jpg

CIPS pentru afaceri, disponibil în România și Europa de Est

Un cadru eficient pentru managementul eficient și îmbunătățirea activității de achiziții este acum disponibil în România pentru organizațiile care vor să își îmbunătățească performanțele în achiziții.
bt_bb_section_top_section_coverage_image