Violeta Simionescu

Violeta Simionescu are peste 15 ani de experiență în domeniul achizițiilor publice și peste 10 ani în managementul proceselor. Experienta sa de consultant este dublata de o experienta ca si trainer de peste 12 ani in domeniul achizitiilor, managementului proceselor si a proiectelor atat la nivel national cat si international.  In perioada 2007-2013 Violeta a fost lector pentru modulele de Project Management MethodsProject Start, Controlling, Close DownProcess ManagementProject Costs, Project Risk Management and Project DiscontinuitiesInternational Project Management ApproachesSocial Competences in Projects in cadrului programului de masterat Executive Academy al Vienna University of Economics and Business. Incepand cu 2012, devine trainer in cadrul centrelor de studii Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) din Bucuresti: Universitatea Nationale de Aparare “Carol I” si Integrate Investment, precum si lector in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti. In 2016 Violeta s-a alaturat in calitate de expert senior in achizitii echipei proiectului Bancii Mondiale, Directoratului General pentru Intreprinderi şi Industrie al Comisiei Europene, Directiei Generale Politica Regionala (DG REGIO) si Guvernului Romaniei.  Ca si expert in achizitii, Violeta s-a ocupat de elaborarea strategiei pentru achizitii publice 2015-2020 si de transpunerea noilor Directive ale UE in legislatia romaneasca.

Victor Voicu

Din 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”. Victor este trainer si expert in achizitii cu experienta de peste 12 ani, instruind angajati din cadrul mai multor organizatii de stat si private. In 2003 isi incepe colaborarea cu Banca Mondiala in calitate de expert in achizitii fiind implicat in proiecte precum “Elaborarea de proceduri de selectie pentru Agentia Globala de Administrare a Granturilor”,  elaborarea unui „Manual de Administrare a Contractelor” pentru proiectele finantate de Banca Mondiala in Vietnam, Uzbekistan si Kazakhstan. Din 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”.

 

 

Florin Niculescu

Florin este inginer constructor specializat in proiecte de infrastructura, cu o experienta indelungata in pregatirea de documentatii de licitatie si in evaluarea ofertelor, fiind implicat in procesul de atribuire a numeroase contracte de servicii, lucrari si bunuri, incluzind asistarea clientului in finalizarea negocierilor in vederea semnarea contractului. Expertiza sa include asistenta pentru implementarea si administrarea contractelor, in urma utilizarii intensive a Conditiilor de Contract FIDIC in  implementarea a diverse tipuri de de lucrari, de la diversela faze de proiectare, supervizare si receptie a lucrarilor. In afara de experienta acumulata in Romania, Florin a lucrat in proiecte derulate in tari precum Rusia, Franta, Marea Britanie, Turcia, Estonia, Croatia si Muntenegru. In 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”.

 

 

 Anca Florea

Anca are o experienta de peste 12 ani in achizitii si logistica, pe pozitii de expert achizitii, manager departament logistica, achizitii si contractare in industrii precum Telecom, IT, Consultanta. In plus, Anca a fost implicata in proiecte precum modernizarea lantului de aprovizionare,  dezvoltarea unui nou departament de infrastructura logistica, dezvoltarea proceselor si procedurilor privind sfera achiztitiilor si a logisticii, etc., in coorporatii multinationale. Anca Florea a absolvit masterul de “Comunicare si relatii publice” din cadrul Universitatii “David Ogilvy”  iar din 2015 este trainer CIPS in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Integrate Investment.

Suna Mesaj