Monday - Friday9AM - 6PM
Offices23 Petre S. Aurelian street, Sector 1, București, România
Visit our social pages

Cu noi ai șanse maxime să obții calificarea internațională CIPS în achiziții

August 25, 2020

Cursanții centrului INTEGRATE INVESTMENT de studii și examinare pentru obținerea calificărilor internaționale în achiziții cu Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) au obținut o rată de promovabilitate de 80% per ansamblu în cadrul sesiunii internaționale de examinare din iulie 2020!

100% promovabilitate la modulul “Managing Contractual Risks”

Munca, dedicarea și determinarea studenților noștri s-au materializat într-o rată de promovare de 100% la modulul Managing Contractual Risks (L5M3), peste media internațională de 88%. Procente excelente s-au obținut și pentru modului “Comercial Contracting” (L4M3) în cadrul Diploma in Procurement and Supply, unde doi din trei cursanți au obținut rezultate remarcabile. Aceste niveluri CIPS se adresează profesioniștilor cu experiență în achiziții.

Felicitări tuturor celor implicați și mult success în continuare!

Cei care obțin o calificare CIPS sunt recunoscuți la nivel global pentru knowhow-ul și competențele lor în domeniul achizițiilor.

CIPS sprijină profesioniștii în achiziții în atingerea obiectivelor profesionale, oferind în același timp o recunoaștere internațională și accesul la o rețea globală, de peste 200.000 de profesioniști, precum și posibilitatea dezvoltării continue în acest domeniu.

Poți începe primii pași spre certificarea oferită de Chartered Institute of Procurement and Supply contactându-ne la office@in-in.ro

Sursa foto: Pixabay