Cursuri pentru obtinerea certificarii CIPS

Centrul de studii si examinare “Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” al renumitei institutii Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) din Marea Britanie a fost infiintat la Bucuresti, in 2012, la initiativa aceleasi universitati, in parteneriat cu Integrate Investment si Charles Kendall Group. Infiintat in 1932, CIPS reprezinta cea mai prestigioasa institutie dedicata formarii profesionale in materie de achizitii, formand o retea de 64 de centre de studiu, raspandite in 150 de tari din intreaga lume, dand astfel nastere la o comunitate de aproximativ 200.000 de profesionisti.

 In iulie 2017 Centrul de Studii CIPS dobandeste statutul de Approved Study Centre, o recunoastere a efortului depus dar si deschiderea caii catre statutul de Centre of Merit si apoi catre cel de Centre of Excellence.

O revizuire a programei CIPS  este in curs iar noua programa si examenele aferente vor intra in vigoare in 2019.

 

Achizitiile reprezinta punctul central al comertului, iar pentru a avea succes, o afacere are nevoie de profesionisti calificati in acest domeniu. Acesta este si unul din rolurile Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) – de a forma profesionisti in domeniul achizitiilor.

CIPS sustine dezvoltarea profesionala in materie de achizitii, oferind 5 niveluri de calificare, iar odata absolvit cu succes fiecare nivel, studentii vor obtine o diploma sau certificat, dupa caz, recunoscute pe plan international reprezentand astfel biletul pentru cursa spre dezvoltarea carierei in achizitii.

Obtinerea unei certificari CIPS ofera mai multe avantaje precum:

  • Specializarea in domeniul achizitiilor prin dobandirea unui bagaj de cunostinte si abilitati care permit o abordare eficienta si de succes a activitatilor din domeni,
  • Pregatirea profesionala de exceptie,
  • Recunoasterea internationala a specializarii dobandite,
  • Recunoasterea valorii dobandite si sporirea sanselor de acces la pozitii de mai mare responsabilitate si mai bine platite in cadrul organizatiilor,
  • Stabilirea de contacte si facilitarea schimburilor de experienta in cadrul unei comunitati de profesionisti.

 

Cele mai recente Testimoniale

Suna Mesaj