Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Beneficiile de a adera la CIPS și de a urma cursurile

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2024/01/benefits-cips.jpg

Despre CIPS

The Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) este un organism profesional recunoscut la nivel global și o organizație de frunte în domeniul achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare. CIPS este dedicat promovării excelenței și celor mai bune practici în achiziții și managementul lanțului de aprovizionare în diverse industrii și sectoare. Ca organism care acordă calificări în domeniul achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare, CIPS conduce în educație și formare, ajutând profesioniștii să-și avanseze ambițiile și permițând membrilor să-și dezvolte propriile lor bune practici.

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2024/01/where-to-start.jpg

De ce Integrate Investment?

Integrate Investment este un Centru Acreditat de Studii și Examene, cu peste 10 ani de experiență. În prezent, suntem singurul Centru de Studii și Examene din România. La Integrate Investment, ne mândrim cu oferirea unui portofoliu de cursuri CIPS care acoperă toate cele cinci niveluri CIPS. Mai multe informații despre calificările profesionale CIPS pot fi găsite aici. Indiferent dacă începeți cariera în achiziții sau sunteți un profesionist experimentat în căutare de avansare, avem soluția potrivită pentru nevoile dvs.

Integrate Investment are echipă de profesori cu o vastă experiență, care au o înțelegere profundă a achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare. Tutorii noștri au o bogată cunoștință practică, asigurându-vă că primiți informații relevante și actualizate.

Înțelegem că profesioniștii au programe aglomerate. De aceea, oferim opțiuni flexibile de învățare, inclusiv în format online și față în față. Cursurile online sunt programate seara, iar cele în clasă sunt programate sâmbăta, pentru a se potrivi orarelor studenților noștri.

Lucrăm în colective de minimum 5 studenți. Acceptăm studenți pe tot parcursul anului – cu condiția existenței unui colectiv. Noii studenți vor participa la prima sesiune de examene programată, dacă înscrierea este finalizată cu cel puțin 40 de zile înainte de data examenului. Sesiunile de examene sunt programate în martie, mai, iulie, septembrie (doar OR) și noiembrie. Programul complet poate fi găsit aici.

Organizăm anual o „zi a porților deschise” la care oricine interesat de cursurile CIPS poate participa și discuta cu tutorii noștri și studenții actuali. Verificați site-ul nostru și paginile de social media pentru mai multe informații despre data și ora evenimentului.

Oferim, de asemenea, facilități de examen. Centrul nostru de examinare se află în centrul Bucureștiului. Adresa centrului de examen este: Cladirea Excelsior, Strada Academiei 28-30, etajul 6, Sector 1, București, ROMÂNIA.

Care este rata de success la examene?

Prezentăm mai jos rata de success la examenele CIPS:
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2024/01/leve-4-pass-rate.jpg
Care sunt costurile asociate calificărilor CIPS?

Care sunt taxele?

Trebuie luate în considerare următoarele costuri:
Taxa de membru
Taxa de membru reprezintă primul pas pentru a începe călătoria învățării. Membrii beneficiază de acces la o mulțime de resurse create pentru a susține studiile. Această taxă de membru trebuie reînnoită anual, pentru a putea participa la examene și pentru a avea acces la toate resursele.
Taxe de examen
Aceste taxe de examen pot varia în funcție de nivelul examenului și de statutul de membru CIPS.
Resurse
Recomandăm cu tărie studenților noștri să achiziționeze ghidurile de studiu. Ghidurile de studiu sunt atent selecționate pentru a vă ajuta să înțelegeți eficient materialul cursului și să vă pregătiți pentru examene. Oferim, de asemenea, acces la o bibliotecă online care conține numeroase resurse de specialitate.
Ore de învățare ghidată (GLH) și Sesiuni de revizuire
Pentru a vă asigura succesul, oferim ore de învățare ghidată și sesiuni de revizuire conduse de formatori experimentați. Aceste sesiuni oferă o abordare structurată și concentrată pentru formarea CIPS, ajutându-vă să asimilați concepte cheie și să vă pregătiți pentru examene.

Vă rugăm să ne contactați pentru oferta detaliată și Manualul pentru Studenți la: office@in-in.ro