Ce facem cel mai bine?

Din anul 2004 ININ continuă să fie un consultant de încredere în domeniul achizițiilor și un partener pentru diverse organizații publice și private. Oferim consultanță și sprijinim organizațiilor în toate aspectele procesului de achiziții și a lanțului de aprovizionare pentru depășirea provocărilor întâmpinate, îmbunătățirea performanțelor în afaceri și maximizarea oportunităților.

Utilizăm experiența acumulată în mediul complex al achizițiilor și a lanțului de aprovizionare și consiliem organizațiile din sectorul public și privat pentru dezvoltarea și consolidarea capacității în domeniul achizițiilor.

Reunim expertiza practicienilor noștri seniori  și experiența partenerilor noștri de rețea, combinând teoria  cu  practica  și  promovăm cele mai recente  practici în domeniul achizițiilor.

Într-o lume copleșită de informații, împărtășim cele mai bune cunoștințe, utilizând o gamă completă de soluții selectate, adaptate și personalizate pentru instruire în domeniul achizițiilor și managementul contractelor. Valoarea adăugată a sesiunilor noastre de instruire este generată de abilitatea de a sintetiza și de a dezvolta subiectele (pe baza conexiunii dintre idei-concepte-fapte).

https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/what-we-do-best.jpg
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/04/consultancy-2.jpg

Consultanță

Avem resurse dedicate și suntem capabili să mobilizăm profesioniști dedicați cu experiență dovedită în obținerea de rezultate măsurabile și sustenabile.
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/training.jpg

Instruire

Ne ajutăm clienții să depășească provocările în domeniul achizițiilor și să-și satisfacă nevoile de instruire, oferind o gamă cuprinzătoare de soluții de instruire personalizata și cursuri in domeniul achizițiilor.

NE PUTEȚI CONTACTA CU UȘURINȚĂContactați-ne

Ne puteți vizita sau ne puteți trimite un email oricând doriți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați
Adresă
Str. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Email
office@in-in.ro