Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Legaturi si documente utile

GHIDUL achizițiilor publice

Aveți dificultăți în a naviga prin mediul complex al achizițiilor? Aruncați o privire la aceste ghiduri utile, documente sau resurse.

In ultimii ani, Integrate Investment a avut o contribuție majoră la dezvoltarea primului ghid de achiziții publice on-line pentru instituțiile publice din Romania . Acest instrument introduce o serie de bune practici pentru a facilita o abordare unitară la toate nivelurile sistemului de achiziții publice și pot fi utilizate de către toți profesioniști în domeniul achizițiilor, atât din cadrul organizațiilor publice cât și a celor private.

Informațiile practice din acest ghid se referă la identificarea nevoilor de achiziții publice, derularea procedurilor, implementarea contractelor și evaluarea performanțelor. Cu toate acestea, marele său avantaj este flexibilitatea și adaptabilitatea pentru diferite dimensiuni ale instituțiilor. Cele trei module  din  ghid  oferă  un flux complet de activități și îndrumări. Acestea includ de asemenea un  forum de întrebări și răspunsuri și  o  secțiune interactivă care conține documentații, chestionare, biblioteci de specii și baze de date utile.