Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Certificarea Internațională a Competențelor în Achiziții: Rezultate remarcabile obținute de studenții noștri la evaluarea CIPS din ianuarie 2021

martie 10, 2021

Pentru noi, Integrate Investment, martie este, într-adevăr, plină de bucurii, nu doar din motivele bine-cunoscute. Suntem încântați să anunțăm că studenții noștri au obținut rezultate fantastice la cea mai recentă examinare CIPS, din ianuarie 2021.

Rata de promovare a fost de 100%, atât pentru “Supplier Relationships”, cât și pentru „Category Management”, comparativ cu ratele de promovabilitate de 65%, respectiv 77%, obținute la nivel global în această rundă de examinare. Mulțumim tuturor studenților și tutorilor noștri pentru eforturile și munca depusă!

Integrate Investment este pașaportul tău către profesionalizarea în achiziții

INTEGRATE INVESTMENT continuă să promoveze profesionalizarea achizițiilor în România, fiind pe deplin angajată în promovarea conceptelor asociate dezvoltării durabile în achiziții și lanțuri de aprovizionare.

Toți profesioniștii în achiziții care dețin o certificare CIPS sunt recunoscuți la nivel mondial printr-un nivel avansat al competențelor. Chartered Institute of Procurement and Supply susține profesioniștii în realizarea obiectivelor acestora, oferind nu doar recunoaștere internațională și dezvoltarea continuă a carierei, ci și acces la o rețea internațională de peste 200.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor.

Intenționezi să te implici în obținerea unei certificări CIPS recunoscută la nivel global?

Te invităm să analizezi cum poate contribui Integrate Investment la succesul tău prin intermediul certificării CIPS. Contactează-ne la office@in-in.ro sau vezi datele noastre de contact.