Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Felicitări studenților care au promovat sesiunile L4M5 și L4M6!

iunie 19, 2022

Un parteneriat definește o asumare a suportului profesional reciproc, precum și o înțelegere profundă a responsabilităților ambelor părți. De aceea, profităm de această ocazie pentru a felicita din nou studenții ININ care au avut o rată de promovabilitate de 100% la cele două sesiuni de examinare CIPS, L4M5 și L4M6.

Performanțele studenților noștri sunt cu atât mai remarcabile cu cât ratele globale de promovare au fost de 84% pentru modulul L4M5 (Commercial negotiation), respectiv 77% pentru modulul L4M6 (Supplier relationships).

Integrate Investment este calea ta către profesionalizarea în achiziții

Integrate Investment promovează în permanență profesionalizarea achizițiilor în România, fiind pe deplin angajată în promovarea conceptelor asociate dezvoltării durabile în achiziții și lanțuri de aprovizionare.

Fiecare profesionist în achiziții care deține o certificare CIPS este recunoscut la nivel mondial pentru nivelul avansat al competențelor și cunoștințelor. Chartered Institute of Procurement and Supply susține profesioniștii în realizarea obiectivelor acestora, oferind nu doar recunoașterea internațională și dezvoltarea continuă a carierei, ci mai ales accesul la o rețea internațională de + 200.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor.

Dorești să obții o certificare CIPS recunoscută la nivel global?

Te invităm să vezi cum poate contribui Integrate Investment la succesul tău prin intermediul certificării CIPS. Contactează-ne la office@in-in.ro sau vezi datele noastre de contact.