Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Rezultate excelente pentru studenții ININ la sesiunea martie 2022

aprilie 28, 2022

Da, suntem și noi oameni și asteptăm cu emoții rezultatele examinărilor CIPS.

Acestea în sfârșit au venit!

Suntem mândri de studenții nostri pentru că în sesiunea de examinare Martie, 2022, pentru modulul L4M4 am avut o rată de promovabilitate de 87,5%, comparativ cu 68%-rata globală a promovabilității pentru sesiunea Martie 2022.

Aceasta n-a fost singura veste bună pentru noi și studenții noștri având în vedere că pentru modulele L5M8, L6M5 și L6M8 rata noastră de promovabilitate a fost de 100%, iar cea globală a fost de 93%, 69%, respectiv 89%.

ÎI felicităm pe toți studenții noștri și le urăm mult succes în continuare; fără motivația, sacrifiul și efortul lor, în completare cu dăruirea tutorilor noștri, nu am fi ajuns la aceste rezultate.

Integrate Investment este calea ta către profesionalizarea în achiziții

Integrate Investment promovează în permanență profesionalizarea achizițiilor în România, fiind pe deplin angajată în promovarea conceptelor asociate dezvoltării durabile în achiziții și lanțuri de aprovizionare.

Fiecare profesionist în achiziții care deține o certificare CIPS este recunoscut la nivel mondial pentru nivelul avansat al competențelor și cunoștințelor. Chartered Institute of Procurement and Supply susține profesioniștii în realizarea obiectivelor acestora, oferind nu doar recunoașterea internațională și dezvoltarea continuă a carierei, ci mai ales accesul la o rețea internațională de + 200.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor.

Dorești să obții o certificare CIPS recunoscută la nivel global?

Te invităm să vezi cum poate contribui Integrate Investment la succesul tău prin intermediul certificării CIPS. Contactează-ne la office@in-in.ro sau vezi datele noastre de contact.