Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Termeni si conditii

Această pagină (împreună cu documentele la care facem referire în ea) vă  spun Dumneavoastră („Dumneavoastră“ înseamnă individul care utilizează site-ul), termenii și condițiile pentru furnizarea către Dumneavoastră a oricăruia dintre serviciile listate pe site-ul nostru www.in-in.ro  („Site web”).

Cine suntem Noi

Site-ul www.in-in.ro  este operat de INTEGRATE INVESTMENT („ININ”, „Noi” „Noastră” sau „Al Nostru”), înregistrata la Camera de Comerț a României, sub numărul J/40/19827/2004 și sub numărul 16996322 în scopuri fiscale. Birourile Noastre sunt situate în Str. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România.

Acești termeni și condiții va informează pe Dumneavoastră despre condițiile în care puteți utiliza site-ul Nostru.

Acces

Accesul la acest site web este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a modifica sau retrage, temporar sau permanent, acest site web (sau orice parte a acestuia) cu sau fără o notificare către Dumneavoastră și Dumneavoastră confirmați că nu vom fi răspunzători față de Dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice modificare sau retragere a site-ului web. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul web nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă.

Contactul cu Noi

Contactându-ne, garantați implicit că:

  • Informațiile personale pe care vi se solicită să le furnizați sunt reale, exacte, actuale și complete în toate aspectele
  • Ne veți notifica imediat cu privire la orice modificare a informațiilor personale, contactându-ne prin e-mail sau telefonic între orele 9:00 – 18:00, de luni până vineri.

Drepturile Noastre

Avem dreptul să revizuim și să modificăm din când în când acești termeni și condiții pentru a reflecta modificările condițiilor de piață care afectează afacerea Noastră, schimbările tehnologice, modificările legilor și cerințelor de reglementare relevante și modificările capacităților sistemului Nostru.

În momentul în care vizitați site-ul Nostru web vă veți supune politicilor și termenilor și condițiilor în vigoare.

Este responsabilitatea Dumneavoastră să verificați periodic pentru a determina dacă acești termeni și condiții au fost modificați.

Conținutul acestui site web este furnizat „ca atare” și „ca disponibil”, fără a fi furnizate garanții de niciun fel. ININ nu își asumă nicio răspundere care decurge din orice inexactitate sau omisiune a informațiilor sau întreruperea disponibilității. Orice eroare sau omisiune în orice informație sau document emis de Noi va fi supusă corectării.

ININ nu garantează că materialele nu vor avea erori și nici viruși sau alt conținut dăunător. Vă asumați întregul cost al oricărui serviciu, reparație sau corectare necesara pe care l-ați putea suporta ca urmare a utilizării acestui site web.

Vă recomandăm să verificați acuratețea oricărei informații înainte de a vă baza pe acestea.

Informațiile și alte materiale publicate pe site-ul web nu sunt destinate să constituie sfaturi pe care ar trebui să va bazați. Declinăm deci orice răspundere și responsabilitate care decurge din orice utilizare a materialelor de către Dumneavoastră, ca vizitator al site-ului web sau de către oricine ar putea fi informat cu privire la orice conținut al acestuia.

În niciun caz ININ nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informațiile din acest site web sau de pe orice site web conectat, chiar dacă suntem informați cu privire la aceasta posibilitate și nici pentru vreo reclamație a unei terțe părți.

Sunteți de acord să utilizați acest site web numai în scopuri legale și în nici un fel care ar putea încălca drepturile terților sau care ar putea discredita ININ.

Sunteți responsabil pentru luarea tuturor măsurilor necesare pentru ca Dumneavoastră să aveți acces la site-ul Nostru. De asemenea, sunteți responsabil pentru asigurarea faptului că toate persoanele care accesează site-ul Nostru web prin conexiunea Dumneavoastră la internet sunt conștiente de acești termeni și că le respectă.

Declinarea responsabilității

În timp ce depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea și integritatea tuturor informațiilor afișate, site-ul web este furnizat fără nicio condiție sau garanție cu privire la acuratețea acestuia. În măsura permisă de lege, ININ exclude în mod expres:

  • Toate condițiile, garanțiile și alți termeni care ar putea fi in mod implicit prevăzuți în legislație,
  • Orice răspundere pentru orice pierdere directă, indirectă sau care rezultă din sau deteriorare suferită de orice vizitator în legătură cu site-ul web sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării site-ului web, orice site-uri web conectate și orice materiale postate pe acesta

Această clauză nu urmărește să excludă răspunderea Noastră pentru răspunderea care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legislația aplicabilă.

ININ a depus toate eforturile rezonabile pentru a se asigura că informațiile furnizate pe acest site web sunt corecte și complete în momentul publicării. Cu toate acestea, pot exista erori neintenționate sau accidentale pentru care ne cerem scuze.

ININ nu oferă nicio garanție cu privire la informațiile publicate pe acest site web, inclusiv link-uri externe (hiper) sau orice alt conținut care poate fi utilizat direct sau indirect prin intermediul site-ului web ININ. ININ își declină orice răspundere pentru erori sau omisiuni pe site-ul ININ. Orice decizie adoptata pe baza informațiilor publicate pe site-ul ININ este, prin urmare, exclusiv responsabilitatea Dumneavoastră. ININ își declină orice răspundere pentru pierderile directe, indirecte sau de altă natură suferite, care rezultă din orice motiv, fie din utilizarea directă, fie indirectă a informațiilor publicate pe site-ul ININ.

Viruși, hacking și alte infracțiuni

Nu trebuie să utilizați în mod incorect site-ul web prin introducerea cu bună știință a virușilor, troienilor, viermilor, bombelor logice sau a altor materiale care sunt vătămătoare sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul web, la serverul pe care este stocat site-ul web sau la orice server, computer sau bază de date conectata la site. Nu trebuie să atacați site-ul web printr-un atac de  refuz al serviciului sau un atac distribuit de refuz al serviciului.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună cauzată de un atac distribuit de refuz al serviciului, viruși sau alt material dăunător din punct de vedere tehnologic care v-ar putea infecta computerul, programele software, datele sau alte materiale proprietare, datorită utilizării de către Dumneavoastră a site-ului nostru web sau prin descărcarea de către Dumneavoastră a oricăror materiale postate pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

ININ nu reprezintă și nici nu garantează că site-ul ININ sau serverul care îl face disponibil este liber de viruși sau alte componente dăunătoare. În măsura permisă de lege, ININ nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune care rezultă din performanța sau funcționarea defectuoasă a site-ului ININ sau a oricărui serviciu sau dispozitiv tehnic conectat.

Declarație de confidențialitate

Procesăm informații despre Dumneavoastră în conformitate cu Politica Noastră de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului nostru web, confirmați o astfel de procesare și garantați că toate datele furnizate de Dumneavoastră sunt corecte.

Drepturi de proprietate

Cu excepția cazului în care se indică altfel, drepturile de autor asupra paginilor și a conținutului publicat pe acest site web și a materialelor utilizate în acest scop sunt deținute exclusiv de ININ. Reproducerea paginilor sau a conținutului de pe acest site este permisă numai în scopuri personale, informative. Orice altă reproducere sau utilizare este strict interzisă.

Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România și vă supuneți irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din România.