Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Servicii de consultanță și asistență pentru implementarea Strategiei Naționale în domeniul achizițiilor publice

Sprijin pentru autoritățile din Romania în procesul de reformare a sistemului de achiziții publice, în conformitate cu Strategia Națională în domeniul achizițiilor publice, prin transformarea politicii și practicilor de achiziții publice într-o funcție de management strategic, cu accent pe valoarea pentru bani în întreg ciclul de proiect.

ININ a sprijinit tranziția către o nouă cultură bazată pe performanță prin intermediul instrumentelor, metodelor si template-urilor (de exemplu Strategia Anuală de Achiziții Publice, matricea pentru analiza factorilor interesați, registrul riscurilor, matricea de poziționare a obiectului contractului, etc.) puse la dispoziția tuturor părților interesate relevante, ca parte a Ghidului Achizițiilor Publice

Rezultatele proiectului:

  1. Ghidul Achizițiilor Publice – o sursă principală de orientare și informații practice aprofundate  pentru  autoritățile contractante, precum și diseminarea către factorii interesați relevanți ai sistemului de achiziții publice a celor mai bune practici in ce privește aspectele operaționale și instrumentele referitoare la procesul de achiziții publice.
  2. 20 de sesiuni de diseminare a noii metodologii operaționale între principalii factori interesați ai  sistemului de achiziții publice.
Client:
Banca Mondială
Timeframe:
Sep. 2016 - Oct. 2019