Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Performanțe constante obținute de fiecare dată la centrul nostru de studii pentru obținerea calificărilor oferite de Chartered Institute of Procurement and Supply – CIPS

aprilie 23, 2021

La Integrate Investment ne-am asumat misiunea de a promova sustenabilitatea și conceptele asociate în achiziții și pe lanțul de aprovizionare, în conformitate cu principiile  secolului XXI pentru o societate durabilă. De aceea, o parte importantă a activității noastre presupune îndrumarea profesioniștilor în achiziții spre o carieră recunoscută la nivel global și certificată CIPS.

Suntem mândri de rata excepțională de promovare pe care studenții noștri reușesc să o obțină de fiecare dată și suntem bucuroși să anunțăm acum că toți studenții noștri care au participat la sesiunea martie 2021 pentru examenele CIPS Nivelul 4 și Nivelul 5 CIPS au avut din nou o rată de promovare de 100%. Aceste rezultate excelente au fost obținute de studenții ININ la toate evaluările pentru:

  • Aprovizionare etică și responsabilă (L4M4)
  • Managementul activelor întregi de viață (L4M7)
  • Managementul operațiunilor (L5M9).

Ca de obicei, rata de promovare a studenților noștri este semnificativ mai mare decât rata medie globală de promovare pentru aceste examene. De exemplu, în timp ce rata noastră de promovabilitate obținută de studenții ININ a fost de 100%, rata medie globală de promovare pentru L4M4 – Aprovizionare etică și responsabilă a fost de doar 65%, în timp ce ratele medii globale de promovare pentru L4M7 li L5M9 au fost de 91%, respectiv 93%.

Mulțumim tuturor studenților și tutorilor noștri pentru o treabă foarte bine făcută!

Dacă dorești să faci primii pași către studierea pentru un certificat sau o diplomă CIPS recunoscută la nivel global, contactează-ne la office@in-in.ro. Toți profesioniștii în achiziții care dețin o certificare CIPS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru cunoștințele lor și abilitățile în procurement. Chartered Institute of Procurement and Supply sprijină profesioniștii în realizarea obiectivelor lor, nu doar oferind recunoaștere internațională sau posibilitatea de dezvoltare continuă a carierei, ci și prin accesul la o rețea internațională de peste 200.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor.

Intră în legătură cu noi pentru a trece la nivelul următor în cariera de achizitor!