Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Servicii pentru elaborarea studiului de analiză a impactului asupra sănătății (HIA)

Servicii pentru elaborarea studiului de analiză a impactului asupra sănătății (HIA)

Anunț de participare

EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMAS) SUCURSALA BUCURESTI (EMEPRL), cu sediul în Calea Floreasca 169 A, Clădirea B, Etajul 8, Sector 1, Cod Poștal 014472, București, Romania, invită operatorii economici interesați, autorizați să realizeze activitatea economică care reprezintă obiectul Contractului și care îndeplinesc cerințele minime de calificare incluse în Documentația de Atribuire pentru Servicii pentru elaborarea studiului de analiză a impactului asupra sănătății (HIA) să depună o ofertă care să acopere toate cerințele Contractului.

Contractul va fi atribuit pentru o perioadă de 2 luni de la momentul semnării Contractului (estimat 24 August 2021). Detalierea cerințelor este disponibilă în cadrul Documentației de Atribuire, care poate fi accesată la secțiunea “Procurement” la următoarea adresă web: https://in-in.ro/procurement/ .

Ofertele trebuie transmise în format tipărit, în limba engleză, la sediul EMEPRL, la adresa indicată mai sus, in atenția Maria Kantor, email maria.kantor@exxonmobil.com, tel/fax: +40 318607200/+40 318607280, nu mai târziu de 09 August, 2021, ora 17.00, ora locală. Detalii complete sunt furnizate în Documentația de Atribuire.

Acest anunț de participare a fost expediat in data 30 Iulie, 2021.