Testimoniale

La începutul anului 2017 am avut inspirația să iau legătura cu Centrul de Studii CIPS Integrate Investment, un centru de studii acreditat al prestigiosului Chartered Institute of Procurement and Supply, pentru a înțelege mai bine oportunitatea de a participa la programul de studiu ghidat „Diploma în Achiziții și Aprovizionare”. Știu de ceva timp că acest program de top este recunoscut drept unul de referință de către comunitatea internațională de achiziții în ceea ce privește cunoștințele și excelența și odată ce veți putea trece toate cele cinci examene, ați putea începe cu adevărat să vă considerați un profesionist în achiziții. Dacă în faza inițială am fost copleșit de cantitatea de informații care trebuiau învățate, cu o îndrumare consecventă, abordare inteligentă și pozitivă de la tutorele meu (doamna Violeta Simionescu), am fost încântat să constat că toate subiectele erau destul de abordabile și destul de ușor de înțeles, mai ales dacă aveți deja o experiență anterioară în domeniul achizițiilor.

Pentru a putea trece testele, trebuie să te implici cu adevărat în acest program de instruire care necesită timp, concentrare, consecvență, dedicare și pregătire atentă, astfel încât să poți înțelege pe deplin și temeinic subiectele prezentate și să furnizezi o lucrare solidă la examen. Nu există scurtături. În concluzie, a fost una dintre cele mai plăcute, fructuoase și satisfăcătoare experiențe de învățare pe care le-am întâlnit și aș recomanda-o fără ezitare tuturor celor care sunteți cu adevărat dedicați unei cariere în achiziții.

Paul Swider

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/Paul_Swider-160x160.jpg

A fost o experiență remarcabilă și vreau să-mi exprim aprecierea față de Integrate Investment pentru munca lor excelentă în a facilita procesul de învățare, clarificând conceptele cheie, prezentând imaginea de ansamblu și poziționând fiecare concept la locul potrivit.

Programul de studiu CIPS este foarte provocator și exigent, dar oferă o mare satisfacție după finalizare și pune studenții pe o cale profesională cu șanse reale de creștere în viitor. Integrate Investment CIPS Study Center a demonstrat capacitatea și expertiza de a crea mediul profesional adecvat pentru o astfel de calificare. Aștept cu nerăbdare următorul nivel CIPS.

Liviu Mihoc

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg