Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Testimoniale

Integrate Investment mi-au depășit așteptările în ceea ce privește cursurile de pregătire în domeniul meu de activitate. Deși am intrat cu reticenta într-un angajament pe termen lung prin cursul de achiziții, asistența lor în tot acest proces a făcut experiența să pară mult mai abordabilă. Singurul mod în care aș putea descrie profesorii de la cursurile dedicate este experiență și profesionalism la cel mai înalt nivel, ajutându-mă să intru la examinare cu încredere maxima în cunoștințele acumulate.

Ciprian Carlan

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg

Aș dori să încep prin a spune un mare Mulțumesc echipei ININ pentru tot sprijinul oferit pe parcursul studiilor mele pentru Diploma CIPS Nivel 4. Chiar dacă au oferit îndrumări uimitoare pe tot parcursul studiilor, am considerat foarte utile sesiunile lor de revizuire, care m-au ajutat să înțeleg mai bine cum să abordez și să răspund la întrebările ridicate la examen.

Paula Dunca

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg

La începutul anului 2017 am avut inspirația să iau legătura cu Centrul de Studii CIPS Integrate Investment, un centru de studii acreditat al prestigiosului Chartered Institute of Procurement and Supply, pentru a înțelege mai bine oportunitatea de a participa la programul de studiu ghidat „Diploma în Achiziții și Aprovizionare”. Știu de ceva timp că acest program de top este recunoscut drept unul de referință de către comunitatea internațională de achiziții în ceea ce privește cunoștințele și excelența și odată ce veți putea trece toate cele cinci examene, ați putea începe cu adevărat să vă considerați un profesionist în achiziții. Dacă în faza inițială am fost copleșit de cantitatea de informații care trebuiau învățate, cu o îndrumare consecventă, abordare inteligentă și pozitivă de la tutorele meu (doamna Violeta Simionescu), am fost încântat să constat că toate subiectele erau destul de abordabile și destul de ușor de înțeles, mai ales dacă aveți deja o experiență anterioară în domeniul achizițiilor.

Pentru a putea trece testele, trebuie să te implici cu adevărat în acest program de instruire care necesită timp, concentrare, consecvență, dedicare și pregătire atentă, astfel încât să poți înțelege pe deplin și temeinic subiectele prezentate și să furnizezi o lucrare solidă la examen. Nu există scurtături. În concluzie, a fost una dintre cele mai plăcute, fructuoase și satisfăcătoare experiențe de învățare pe care le-am întâlnit și aș recomanda-o fără ezitare tuturor celor care sunteți cu adevărat dedicați unei cariere în achiziții.

Paul Swider

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/Paul_Swider-160x160.jpg

A fost o experiență remarcabilă și vreau să-mi exprim aprecierea față de Integrate Investment pentru munca lor excelentă în a facilita procesul de învățare, clarificând conceptele cheie, prezentând imaginea de ansamblu și poziționând fiecare concept la locul potrivit.

Programul de studiu CIPS este foarte provocator și exigent, dar oferă o mare satisfacție după finalizare și pune studenții pe o cale profesională cu șanse reale de creștere în viitor. Integrate Investment CIPS Study Center a demonstrat capacitatea și expertiza de a crea mediul profesional adecvat pentru o astfel de calificare. Aștept cu nerăbdare următorul nivel CIPS.

Liviu Mihoc

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg

Am participat la cursurile CIPS Level 4 susținute de Victor și am fost plăcut surprinsă de calitatea instruirii, procesul de predare și nivelul de cunoștințe. Pe tot parcursul orelor Victor a dat dovadă de un nivel ridicat de profesionalism, implicare, expertiză și a făcut procesul de învățare mai ușor, combinând partea teoretică cu numeroase exemple practice. Sunt extrem de mulțumită ca am urmat acest curs și cu siguranța le-aș recomanda și altora acest lucru.

Cristina Dumitrica

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg

Abordarea IN-IN în ceea ce privește formarea, sprijinul în timpul pregătirii pentru examenele CIPS, oferirea de conținut relevant și valoros și sesiuni de discuții, promovarea unui mediu de învățare favorabil și ajutând profesioniștii să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a reuși, sunt remarcabile.

Mihaela Milea

achizitor
https://in-in.ro/wp-content/uploads/2020/03/no-img-160x160.jpg