Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Înscrie-te la training-ul ”Cum vindem sectorului public?”

martie 1, 2022

INTEGRATE INVESTMENT oferă noi oportunități educaționale prin lansarea unei sesiuni de instruire dedicată operatorilor economici care participă la exercițiile competitive organizate de autorități și entități contractante.

Ce vei putea învăța?

Pentru acest training am pregătit o tematică specifică, ce include:

 • Achiziții publice versus achiziții în mediul privat. Ce face diferența?
 • Caracteristicile pieței achizițiilor publice în raport cu obiectul contractului (bunuri, lucrări, servicii), legislația asociată și „Bariere de intrare”
 • Cum analizăm conținutul unei documentații de atribuire?
 • Calitatea în care pot să particip la o procedură (ofertant cu sau fără susținere de terță parte, ofertant în asociere, subcontractor, terț sustinător)
 • Cum evaluez o autoritate contractantă și o oportunitate?
 • Ce și cum contestăm într-o procedură de atribuire?
 • Cum mă calific într-o competiție pentru sectorul public?
 • Ce înseamnă propunerea tehnică și financiară în funcție de ordinea de interpretare a documentelor în contract, criteriul de atribuire utilizat și clauzele contractuale asociate?
 • Care sunt asteptările unei autorități contractante?
 • Ce face diferența în raport cu asteptările unei autorități contractante?

Cui se adresează acest training?

Trainingul ”Cum vindem sectorului public?” se adresează în mod specific managerilor, dar și personalului din departamentul de marketing și vânzări din cadrul operatorilor economici.

De la cine vei afla toate aceste lucruri?

Echipa de traineri Integrate Investment are o experiență îndelungată, relevantă dar și recentă atât în elaborarea documentațiilor de atribuire cât și a ofertelor, pentru exerciții competitive derulate sub legislația națională sau sub regulile instituțiilor financiare internaționale.

Traineri:

Dr. Ec. Violeta Simionescu, MBA, MCIPS, cu o experiență de peste 20 de ani, din rolul de consultant pentru instituțiile sistemului de achiziții publice din România, respectiv practician care realizează servicii fie pentru autorități contractante, fie pentru ofertanți în achiziții guvernate de legislația națională și europeană în achiziții, de regulile de achiziții ale Băncii Mondiale sau de regulile Uniunii Europene pentru acțiuni externe (PRAG).

Claudia Pușcaș, CIPS Diploma, cu o experiență de peste 15 ani în achiziții publice, atât în realizarea de oferte ca răspuns la achizițiile lansate în baza legislației naționale, a regulilor Băncii Mondiale, Băncii Europene de Investiții sau de regulile Uniunii Europene pentru acțiuni externe (PRAG) cât și în furnizarea de consultanță pentru instituțiile sistemului de achiziții publice din România.

Care sunt beneficiile pentru tine și organizația ta?

 • Vei putea accesa informațiile legate de oportunitățile la nivel național, regional și internațional
 • Vei înțelege şi aprofunda informațiile necesare pentru decizia de a participa și participarea la procedura de achiziție publică
 • Îți vei putea autoevalua abilitățile specifice privind participarea la exerciții competitive în baza legislației în achiziții publice
 • Îți vei putea îmbunătăți conținutul ofertei și documentelor asociate
 • Vei îmbunătăți managementul contractului, inclusiv abordarea modificărilor contractuale
 • Îți vei perfecționa strategiile de ofertare pe piața achizițiilor publice.

Care este modul de desfășurare?

Trainingul va avea loc sâmbătă, 26 martie 2022, între orele 09:00 – 17:00, în București (locul de desfășurare este comunicat celor înscriși la sesiunea de instruire).

În această sesiune se pot înscrie maxim 20 de participanți.

Fiecare participant va primi suportul de curs și un certificat de participare emis de către INTEGRATE INVESTMENT

Cât costă?

Costul este de 1,000 RON, exclusiv TVA și include onorariul trainerilor, costul resurselor de studiu și a celor de coffee-break și prânz.

Modalitatea de plată:

50% în maxim 5 zile din momentul înscrierii participanţilor prin transfer bancar;

50% înaintea începerii training-ului.

Cum te poți înscrie?

Pentru a te înscrie, te rugăm să ne trimiți un mesaj folosind formularul din secțiunea Contact până la data de 18.03.2022, menționând la rubrica “Mesajul dumneavoastră” atât scopul, cât și organizația pe care o reprezentați (ex. “Înscriere ”Cum vindem sectorului public?”- reprezentant SC. XY). Poți de asemenea, să ne comunici participarea utilizând numărul de telefon +40.724.587.888.