Luni - Vineri9AM - 6PM
AdresaStr. Petre S. Aurelian, nr. 23, Sector 1, București, România
Ne găsiți și pe rețelele sociale

Studenții ININ obțin din nou performanțe remarcabile la sesiunea iulie 2021

septembrie 27, 2021

Printre lucrurile cu care tutorii Integrate Investment se mândresc un loc principal îl ocupă bucuria de a vedea că studenții noștri obțin rezultate remarcabile la examinările CIPS. De data aceasta vă împărtășim un nou rezultat extraordinar, pe care elevii noștri l-au atins în sesiunea de examinare a examinării Chartered Institute of Procurement din sesiunea iulie 2021.

Studenții ININ care participă la cursurile Diploma in Procurement and Supply au obținut din nou o rată perfectă de promovare, 100%, pentru modulul L4M8, Produrement and Supply in Practice. Această reușită plasează din nou Centrul de Studii și Examinare Integrate Investment peste rata globală de promovare a examinării CIPS, de 88%.

Acest rezultat perfect a fost posibil însă datorită muncii asidue a studenților noștri extrem de motivați să atingă succesul în carieră. Tocmai de aceea, în numele întregii echipe Integrate Investment, dorim să mulțumim și să îi felicităm pe toți studenții noștri! Rezultatele voastre au fost obținute prin muncă și dăruire!

Integrate Investment este calea ta către profesionalizarea în achiziții

Integrate Investment promovează în permanență profesionalizarea achizițiilor în România, fiind pe deplin angajată în promovarea conceptelor asociate dezvoltării durabile în achiziții și lanțuri de aprovizionare.

Fiecare profesionist în achiziții care deține o certificare CIPS este recunoscut la nivel mondial pentru nivelul avansat al competențelor și cunoștințelor. Chartered Institute of Procurement and Supply susține profesioniștii în realizarea obiectivelor acestora, oferind nu doar recunoașterea internațională și dezvoltarea continuă a carierei, ci mai ales accesul la o rețea internațională de + 200.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor.

Dorești să obții o certificare CIPS recunoscută la nivel global?

Te invităm să vezi cum poate contribui Integrate Investment la succesul tău prin intermediul certificării CIPS. Contactează-ne la office@in-in.ro sau vezi datele noastre de contact.